Cabinet Stomatologie

Toate serviciile de care ai nevoie pentru un zambet perfect!

MEDODENT

ECHIPA NOASTRA

Situat în cadrul clinicii Medo din Brasov, cabinetul stomatologic Medo Dent ofera un loc calm, plin de lumina si primitor pentru a va mentine sanatatea orala. Toti dentistii, terapeutii de igiena dentara si asistentii medicali urmeaza aceste filozofii de baza pentru a va oferi cele mai bune servicii stomatologice.

Dr. OANA TUDORACHE
Dr. OANA TUDORACHEMedic Stomatolog
Dr. CATALIN DIACONU
Dr. CATALIN DIACONUMedic Specialist Endodontie
Dr. CATALINA STROIA
Dr. CATALINA STROIAMedic Specialist Ortodont
MONICA MIHALCEA
MONICA MIHALCEAFront Desk

Zambetul perfect!

La infiintarea Medo Dent am urmarit crearea unui mediu relaxat si contemporan in care pacientii pot avea acces la cel mai bun tratament dentar. Urmarirea excelentei este motto-ul Medo Dent atat prin formarea profesionala continua cat si prin utilizarea celor mai noi tehnologii si tehnici din stomatologie. Ne mandrim ca sunt sinceri, vorbim direct si incercam sa ne apropii de toti pacientii nostrii.

Valorile noastre

Situat în cadrul clinicii Medo din Brasov, cabinetul stomatologic Medo Dent ofera un loc calm, plin de lumina si primitor pentru a va mentine sanatatea orala. Toti medicii stomatologi, terapeutii de igiena dentara si asistentii medicali urmeaza aceste filozofii de baza pentru a va oferi cele mai bune servicii stomatologice.

Fa-ti o programare acum

Toate serviciile de care ai nevoie pentru un zambet perfect!

Cererea ta a fost trimisa. Iti multumim!
Eroare la trimiterea cererii.
0
Pacienti Fericiti
0
Doctori Specialisti
0
Servicii