MEDODENT

Serviciile noastre

MEDODENT

Igiena si profilaxie dentara

Aceasta ramura a stomatologiei sta la baza prevenirii afectiunilor stomatologice. Cu cat te pazesti mai bine, cu atat ai mai putin de suferit.

Mai multe detalii
MEDODENT

Parodontologie

Parodontita sau boala parodontala reprezinta inflamatia tesuturilor de sustinere a dintilor si este o leziune ireversibila, care in timp duce la pierderea dintilor de pe arcadele dentare. Parodontita este faza evolutiva si/sau complicatia gingivitei.

Mai multe detalii
MEDODENT

Endodontie

Specialitate stomatologica ce se ocupa cu tratarea dintelui pe canal, in vederea salvarii acestuia de la extractie.

Mai multe detalii
MEDODENT

Ortodontie

Ortodontia este specialitatea stomatologiei care se ocupa cu indreptarea (corectarea) pozitiilor dentare (malformatiilor dentare), prin intermediul aparatelor dentare. Ortodontia este astfel solutia naturala (impotriva dizarmoniilor dentare) pentru o estetica dentara placuta.

Mai multe detalii

Protetica dentara

Protetica dentara asigura obtinerea unei danturi echilibrate din punct de vedere functional si estetic.

Mai multe detalii
MEDODENT

Estetica dentara

In ziua de azi, pacientii pun tot mai mult pret pe estetica dentara. Sunt din ce in ce mai interesati de modul in care arata (culoare si forma) si de felul in care sunt dispusi dintii lor (alinierea dentara).

Mai multe detalii
MEDODENT

Chirurgie – implant dentar

Specialistii nostri in chirurgie si implantologie va pot oferi cele mai bune solutii pentru reabilitarea atat functionala cat si estetica a cavitatii bucale.

Mai multe detalii
MEDODENT

Pedodontie

Specialitate stomatologica ce se adreseaza copiilor, ocupandu-se cu profilaxia si tratamentul dintilor de lapte si a dintilor permanenti tineri.

Mai multe detalii

Fa-ti o programare

Toate serviciile de care ai nevoie pentru un zambet perfect!

Contacteaza-ne